week 11 alweer nog een paar dagen en dan komen ze! - Reisverslag uit Millerville, Verenigde Staten van Ben Löwik - WaarBenJij.nu week 11 alweer nog een paar dagen en dan komen ze! - Reisverslag uit Millerville, Verenigde Staten van Ben Löwik - WaarBenJij.nu

week 11 alweer nog een paar dagen en dan komen ze!

Door: benlowik

Blijf op de hoogte en volg Ben

24 April 2012 | Verenigde Staten, Millerville

Zo week 11 zit er alweer op beste volgers, aanstaande week komen dan eindelijk pa en ma en natuurlijk m’n lieve Stephanie! Maar eerst even een verhaaltje van afgelopen week, met de nadruk op tje omdat ik deze blog niet zolang maak omdat ik dit nu schrijf op maandag. Dit komt doordat ik zondag geen tijd had omdat Bas en Anneke weer kwamen uit canada en we de avond dus gebruikt hebben om bij te praten en voor overleg van deze week!
Afgelopen week was het wederom druk in de shop en ik leer steeds meer en kan ook veelal zelfstandig werken, af en toe even wat vragen maar dan kan ik ook wel weer verder. Bas en Anneke gingen donderdag weg en zodoende had ik er een taak bij, namelijk voor de honden zorgen. Gelukkig viel dit mee en hebben die niet zoveel aandacht nodig. Het weekend was uiteraard weer gezellig en we hadden weer de nodige festiviteiten. Vrijdag avond gingen we naar de winery ongeveer 15 mn verderop. Hier was ik het 2e weekend ook al geweest en was toen erg leuk, helaas konden Bas en Anneke niet mee omdat ze nog in Canada zaten en konden het niet meer redden op tijd en besloten daarom om nog maar een paar dagen daar te blijven bij een goede (zaken)vriend. Oom Tom waar ik vorige week al over vertelde ging ook mee samen met Debby zijn vrouw. Hij belde me of ik met hun mee wou zodat ik niet hoefde te rijden…… achja waarom ook niet. Om 17:15 kwam hij me bij de zaak ophalen en gingen we naar zijn huis om zijn vrouw op te halen en daarna pickten we Scott en Amanda op. Die gingen de eerste keer ook mee naar de winery. Bij de winery kregen we direct een soort aperitief waarna we maar aan de wijn begonnen, ook deze keer kon ik nog steeds niet wennen aan die smaak alhoewel het wel een zoete wijn was. Het Thema was weer een moord avond en werd ook deze keer goed gespeeld en creëerde dan ook een goede training voor onze lachspieren. Bij deze avond zit ook eten inbegrepen en dat was een soort lopend buffet met allerlei vlees en dergelijke. Dat vulde best en zodoende hadden we een goede bodem voor de avond. Om half 11 was het afgelopen en vervolgen we onze avond in een bar in Garfield waar het niet bijster druk was en we dus doorgingen naar Brandon waar Tom en Scott vandaan komen. Gelukkig was het hier een stuk gezelliger en hier bleven we totdat we de bar moesten verlaten. Later werd ik fijn thuis gebracht en was het ook alweer half 3…. (geloof ik). De zaterdag moest er uiteraard weer gewerkt worden en ik was er gelukkig wel op tijd uit en voelde ik me nog redelijk fit. Om 12 uur gingen de jongens weer naar huis en heb ik nog even door gedaan maar omdat ik boodschappen nodig had en niet precies wist wanneer bas en anneke weer kwamen ben ik weer naar de walmart gegaan om de benodigde spulletjes mee te nemen. Op de terugweg kwam ik langs de weg waar Tom aan woont en die had me gezegd even langs te komen omdat hij nog een mooie nummerplaat had die je nodig hebt in Canada op die iceroads. Hij voelde zich helemaal niet zo fit maar moest nog een aantal dingen aan zijn truck doen en ik besloot om hem even te helpen… alhoewel even… Voor ik het wist was het al 7 uur in de avond en waren we pas klaar.. Gelukkig deed de truck het weer want hij had 5 maand stil gestaan omdat Tom een andere altijd gebruikt en deze als een soort reserve heeft. We gingen een stukje rijden om alles weer los te maken en om de motor warm te draaien en toen vroeg hij of ik wel eens in zo’n groot stalen monster gereden had… dat heb ik natuurlijk niet en hij vond dat het dan toch hoog tijd werd. In Amerika mag dit namelijk, hij mag omdat hij ervaren is iemand anders het rijden “leren” en is dus toegestaan. Nouja het leek me wel leuk en na enige technische uitleg bracht ik de grote truck tot beweging…. Best wel indrukwekkend en ik vond het een geweldige ervaring. Even later kwamen we weer bij zijn loods en was ik blij dat we over waren… 16 versnellingen is toch wel even wennen haha.
Na de tijd hebben we een hoop pallets gepakt en maakten we een kampvuur omdat zijn zonen Gabe en Mitchell dat heel leuk vinden en gingen we er mooi even omheen zitten. Lekker rustig en de jongens vermaakten zich natuurlijk best met spullen in het vuur gooien en een lekker zakje snoep… wat wil een kind nog meer. Om 10 uur vind ik het wel mooi geweest bij tom en besluit naar huis te gaan….. ja en dan kom je weer langs die vervelende bar…. En ik kon het toch niet laten even te kijken wie er allemaal waren. Het was weer gezellig en ik heb een potje zitten darten met een aantal mensen die wel vaker in de bar te vinden zijn. Best leuk dat die mensen uit zo’n dorp je dan vragen of je mee wilt doen. Om 1 uur heb ik de knollen op en ga mooi naar huis om weer eens asociaal in bed te gaan liggen en dus zondag pas om 12 uur uit bed te gaan.. even douchen en je bent weer de man. Vlug naar de zaak om weer te skypen met iedereen en even te overleggen met pa en ma en Stephanie over het hoe en wat deze week. Toch wel een gek idee dat ze hier dan gewoon zijn over 2 dagen en dat ze kunnen zien wat ik zie.. maar ook wel fijn om dat ik je achterhoofd te hebben. Later die middag was het mooi weer en ik besluit om het gras maar te maaien omdat bas en anneke er nog niet weer waren en ik niks te doen had… dit is zo gepiept met de john Deere die bij het lake house staat… en dit is nog maar hun kleine maaier alhoewel deze al groter is dan de meesten die je bij ons ziet rijden. FF een pizzaatje in de oven en ik kan weer genieten van dit culinaire hoogstandje… een ware streling voor je smaakpapillen. Achja lekker simpel e goedkoop laten we maar zeggen. Later even de voetbal kijken en meemaken dat het vervelende ajax alweer kampioen gaat worden. Dan hoor ik plotseling een auto deur dicht vallen en het zijn Bas en Anneke die er weer zijn… we kletsen even gezellig over hun belevenissen en mijn weekend en even over het hoe en wat als pa en ma komen. Uiteindelijk niet al te laat naar bed omdat de maandag en dinsdag er natuurlijk wel gewoon gewerkt moet worden.
Zo dat was hem weer voor deze week en ik merk dat hij alweer aardig lang begint te worden.. volgende week weet ik niet zeker of ik er wat op zet maar dat merken jullie vanzelf! Woensdag komen pa ma en Stephanie al en ik kijk er erg naar uit! Nou mijn volgende blog schrijf ik hopelijk met hun aan mijn zij en dan maken we ook een mooi aantal foto’s.
Allemaal weer een hele fijne week en tot de volgende keer!

• 24 April 2012 - 02:37

Ma:

Ha Ben wat een belevenis zeg,gezellig verhaaltje weer.gelukkig zitten daar niet zoveel boeven als in st Maarten,waar ze Joost overvielen en een pistool tegen het hoofd hielden.eng hoor en alles kwijt en die schrik die je dan hebt bah,
    Nu nog 1 nachtje en dan zijn we er,ot mon

• 24 April 2012 - 04:49

Maxvanmarion:

Ha die Ben ... 2 uur geleden je ma al aan de pen... De spanning loopt op. Morgen vroeg uit de veren om ze op de trein naar jullie te verplaatsen. Hebben een leuk dagje voor de boeg, maar ja alles is spannend dus zo voorbij !! Natuurlijk jij ook nog van harte met de verjaardag van je lief.... Cadeau's klaar liggen ? Dat is nog wel een leuk truckje waar je 'les' in hebt gehad... Moet je die nog 'clutchen' ? Zijn die wagens daar allemaal eigendom ? Als dit de reserve auto is ben ik wel benieuwd waar ie normaal in rijdt ... Wat hebben die een pk of 800 ?? Daar mag je een dag voor uittrekken als je gaat tanken .... Al vast veel plezier met je 'vakantie' samen... Natuurlijk een blogje want wij zijn natuurlijk heel nieuwsgierig wat jullie allemaal gaan doen ..... Later !! grtz Max

• 24 April 2012 - 06:18

Esther Noordam:

Nou, zo zie je maar weer. De tijd vliegt voorbij en morgen is het dan al zover!! Veel plezier met mekaar en we verwachten volgende week natuurlijk wel een updateje van alle wilde verhalen!

Groeten de noordammetjes

• 24 April 2012 - 06:58

Annie Reinerink:

Dag Ben! Leg de rode loper maar vast uit voor je geliefden...Ze hebben er zin in! Mijn neef Joost begint nu een beetje bij te komen van zijn beroving c.q. ontvoering. Het is daar op St. Maarten echt een corrupte boevenbende... Dan is het bij jou daar gelukkig beter geregeld. Je ziet er superstoer uit, achter het stuur van die truck, maar dat past wel bij jou. Wij zijn druk bezig met de voorbereidingen voor de bruiloft van Tom en Stefanie a.s. vrijdag en hopen op droog weer, al lijkt het daar nu nog niet op. Veel plezier samen en ik kijk al uit naar de verhalen en graag veel foto´s! De hartelijke groeten van de hele familie!

• 24 April 2012 - 09:48

Daan En Pien:

Ha shatsie, Als eerste nog gefeliciteerd met je meisje. En wat heeft ze er zin in om naar je toe te gaan. Ook pa en ma zijn in rep en roer. Wat een belevenis weer de afgelopen week bij jou. Mooi hoor dat je in die dikke truck mocht rijden. Deze week word ook weer vreselijk bijzonder. Super gaaf dat ze naar je toe komen, en dazt je eindelijk kan delen wat je daar zoal meemaakt. Geniet geniet geniet, en zeker willen we een blog kezen met foto's volgende week. Ik hou van je en heel veel plezier. Dikke kus Daan en Pien

• 24 April 2012 - 10:47

Stephaniee:

Hee lieve schat!
    Wat gaaf en leuk om je blog weer te lezen, wat een truck heeft die keal.. en kan me voorstellen dat het gaaf en bijzonder is om daar in te rijden met zo veel pk's onder de kont... Nog maar 1 dagje lief en dan weer heerlijk bij jou, ik heb super veel zin om samen leuke dingen te doen.. ik heb al vanaf gisteren de hele dag kriebels is mijn buik!!O:-) mijn koffer is al ingepakt en staat al klaar... vanavond naar Daan voor de nagels en dan een goede borrel drinken met je pa,ma, Marion en Marcel!! Lieve schat! Tot morgen!! Wel een gek idee dat ik morgen avond lekker bank kan hangen samen met jou, i can't wait to hugg and kiss you! Hele dikke kus jou meisje!! :-*

• 24 April 2012 - 10:48

Hey Bennieboy, :

Toch wel weer een langer verhaal geworden dan je had gedacht of nie!!
    Bij huize lowik ligt bijna alles al klaar om ingepakt te worden , ma heeft er net een hele lange tennispartij op zitten die ze nog moest spelen vanmorgen en heeft die gelukkig gewonnen in de derde set met een tie-break!!!
    En ik ga vaniddag de spullen maar eens klaarleggen voor 2 weken om te bivakeren aan de witteveensweg, onze kids zeggen tegen iedereen dat ze op vakantie gaan,, hahahaha.
    Ik wens je morgen heel veel plezier met het weerzien van pa,ma en stephanie, en denk aan wat je van mij mee moest nemen!!!!!, maak er twee mooie weken van met elkaar!1 liefs Marion en de kids

• 24 April 2012 - 18:56

Ben En Paulien:

Eindelijk is het dan zover en komen ze morgen.We hopen dat jullie er met elkaar een paar mooie weken van maken,maar dat lukt denk ik wel.Veel plezier, groetjes Ben en Paulien

• 25 April 2012 - 11:23

Chris:

Heyy Benard

Wat een korte tekste moest worden is toch nog best lang uitgevallen haha.
    Was super gaaf om je te zien ook al waren de eerste zinnen niet echt vloeiend.
    Geniet van de tijd met elkaar en doe leuke dingen samen.
    Een hele dikke knuffel voor jou liefs chris

• 25 April 2012 - 20:06

Natasja.:

Hoi Ben,
    Heel veel plezier met stefanie en je ouders!! Lekker genieten!!
    Gr. Natasja.

• 25 April 2012 - 22:08

Aloys&truus:

voor de eerste maal een reactie van ons.ik hoop dat de reis van je verloofde en de oudjes goed verlopen is.we genieten van je verhalen.vraag waarom hebben de amerikanen zulke bakken van auto,s/ nog iets leer de madrilenen pynalty,s te schieten.

• 29 April 2012 - 13:30

Miranda Lohuis:

Hoi Ben en familie, haha.
    Hoe gaat het daarginds met zijn allen? Hoop dat je een gezellige tijd hebt met je Pa en Ma en natuurlijk niet te vergeten Stefanie. Zie je volgende verslag met plezier tegemoet met natuurlijk ook de belevenisen van je Pa en Ma natuurlijk.
    Groetjes Miranda