De laatste week!
Blijf op de hoogte en volg Ben
23 Juli 2012 | Verenigde Staten, Millerville
Zo beste blogvolgers…. Hier is ie dan alweer… mijn laatste blog live vanuit de United states of America. Dinsdag ochtend rond 7 uur zal ik dan vertrekken richting Minneapolis na afscheid te hebben genomen van millerville en alle mensen die het een geweldige tijd voor me hebben gemaakt. Ik vlieg dan om 12 uur naar Chicago waar ik overstap en dan rond 3 uur vlieg ik richting Schiphol waar ik verwacht te landen rond 7 uur op woensdag morgen. Waarna we uiteraard onze weg zullen vervolgen naar het mooie Geesteren waar ik ook wel erg naar uit kijk. Een half jaar is toch best wel lang maar ik kan gerust zeggen dat ik een super tijd gehad heb wat ik nooit zal vergeten. Ik weet zeker dat ik dan ook nog wel vaak terug zal denken aan deze tijd met een gemixt gevoel. Dat heb ik nu al… aan de ene kant blij om terug te gaan maar aan de andere kant niet wetend of ik hier ooit terug kom en misschien dus sommige mensen nooit weer zie. Maarja dat had ik van te voren kunnen weten haha.
Dit weekend was in elk geval wel een mooie afsluiter omdat ze “butter days”hadden in Millerville. Dit zijn feestdagen die ze elk jaar hebben. Ze noemen dit zo omdat de creamery in het dorp bekend staat om de boter die ze produceren. Elk dorp heeft zo zijn eigen naam voor een feest weekend. Het begon op vrijdag, ze hadden een band en dan zetten ze de straat af en speelt de band gewoon op een podium op het midden van de straat. Het weer zat ook mee dus het was er wel gezellig een mooie gelegenheid om iedereen nog even gedag te zeggen. Op zaterdag had iedereen vrij omdat ze ’s middags een soort parade hebben met oude autos en bedrijven doen dan ook vaak mee en delen snoep en andere spullen uit. Zo deed JB tractors dus ook mee in de parade met de grote truck met trekkers en Bas en Anneke reden er achter aan om snoep uit te delen. Er waren ook een hele boel old timers en de brandweer reed ook mee. Zelfs de pastoor reed mee in de optocht. Daarna hadden ze een hoop activiteiten in het park voor de kids en voor de ouderen een beer garden en een country bandje zorgde voor de muzikale ondersteuning. Wat wil een mens nog meer, lekker koud pilsje, mooi weer en een fijn relaxed country bandje op de achtergrond… genieten dus. Ook was er de gelegenheid om daar wat te eten en daar maken we dus gretig gebruik van. Dit gebeuren duurde tot een uur of 8 waarna Bas Anneke en ik een rondje gemaakt hebben door het dorp met hun karretje. Bas en Anneke moesten namelijk oppassen op een 5 jarig jongetje voor een aantal dagen. En hij wou graag een rondje door het dorp… nou dat kan. Daarna hebben we er nog even een paar bij mij gedronken en toen gingen hun weg omdat de kleine man moe werd. Dus toen maar weer naar de bar gegaan waar niet veel loos was maarja altijd beter dan alleen thuis zitten. Op zondag ga ik er niet zo heel laat uit omdat ik al bezig ben met spullen inpakken, kleren wassen en opruimen. Zo hoef ik niet alles nog op maandag te doen. Daarna weer naar het park omdat ze daar een soort bazaar hadden waar je spullen kon kopen voor het goede doel. Ook hier waren weer veel mensen opaan gekomen. Ze hadden weer een ander country bandje en er was van alles te doen voor de kids. Het was gigantisch heet dus moest ik uiteraard wel zorgen dat ik voldoende vocht binnen kreeg en dat is me vrij goed gelukt denk ik zo. Nu nog maar 1 dagje en dan zit het er alweer op. Volgende week zal wel een bijzondere week worden denk ik. Aangezien sommigen van jullie mn blog nog steeds regelmatig lezen zal ik volgende week ook een blog maken zodat ik het mooi af kan sluiten en zodat jullie ook weten hoe alles is gegaan en hoe het was om terug te komen.. ik kijk er wel weer naar uit.. gewoon weer in je eigen vertrouwde omgeving met Stephanie, familie en vrienden. En gewoon weer lekker je eigen spullen hebben en niet meer afhankelijk zijn van anderen is ook wel fijn. En dan wat te denken van het tijdsverschil van 7 uur… god wat ben ik blij dat ik daar straks vanaf ben!
Uiteraard weer genieten van de culinaire smaaksensaties van ons ma heb ik ook wel zin aan. Die kan dat toch wel wat beter dan ikzelf alhoewel ik me er wel mee heb gered.
Nou beste mensen dat was de blog alweer voor deze week en tevens de één na laatste blog alweer. Ik hoop dat jullie de blogs leuk vonden en ik wil jullie tevens ook bedanken voor de vele reacties elke week.. dat is echt super om te lezen elke week.
Nou mensen wish me luck en misschien tot deze week en voor de mensen die ik niet in levende lijve zie…. Tot de volgende blog!!
Groetjes “ The raging reporter”.
Groetjes “ The raging reporter”.
23 Juli 2012 - 08:14
Ma:
Hoi Ben mooie afsluiterdat dorpfeest voor je kon je iedereen nog mooi even zien. Maar wij zijn blij dat het half jaar om is. We kijken er dan ook naar uit dat het woensdag is!!!!!!!! Slaap maar lekker lang in het vliegtuig zodat je een beetje uitgerust bent als je weer komt HAHAHAHAHA. Want je moet veel vertellen en fotos laten zien.We wensen je alvast een hele goede reis en tot Woensdag Groetjes Ma -
23 Juli 2012 - 08:34
Pa:
Hallo Ben wat mooi dat je precies in dit weekend afscheid kon nemen van al die leuke mensen daar, woensdag probeer ik op tijd te zijn op schiphol , je weet het nooit met al die files, wij vinden het wel mooi dat je eindelijk eens thuis komt , je caddy staat heel treurig in de garage ,er is niemand die eens een keer het gaspedaal lekker diep in trapt, gisteren hebben wij ook een hele mooie dag gehad ,we hebben bijna de hele dag buiten gezetenen en lekker gebridged met jeanette en harry, Ben tot woensdag en een prettige vlucht toegewenst van het thuisfront, groeten Pa -
23 Juli 2012 - 12:08
Marion:
Ha die Bennie boy, wat een heerlijk bijna laatste verslag weer van onze razende reporter!!!! Hahhaha!!! , mooi dat je weer thuis komt hoor ,maar natuurlijk ook wel jammer dat je daar alles ook weer achter moet laten, want zoiets vergeet je nooit weer. Wij daarintegen zijn erg blij dat het half jaar er weer op zit hoor,eindelijk weer een Ben in levende lijve zien en niet meer van die vertragende beelden via skype.
Wij hebben hier gelukkig supermooi weer, en ook als je woensdag terugkomt is het hier lekker warm.
Onze Sem hebben we gister gedropt in Beuningen, en die komt donderdagavond helaas pas weer thuis, dus die zie je dan een dagje later. Hij had er echt heel veel zin in , de eerste foto's stonden vanorgen al op de site van jongnederland, echt super!!!
Noa die breng ik straks naar Roos Kroeze toe, die gaat een dagje logeren, en dan ga ik mooi met Levi in het zwembad liggen.
Nou Ben, wij wensen je een goede terugreis toe en zien we elkaar over 2 nachtjes weer!!!!dikke knuf van ons allemaal vanuit een zonnig Herminkstuk Kus Marion
23 Juli 2012 - 18:31
Fam. Gijsbers:
Hey lieve Ben, eindelijk is het zo ver, je komt bijna weer thuis.Kan niet wachten. Een half jaar je favorite broertje missen is niet niks. Mooi verslag heb je weer geschreven. Moet je na gaan, toen zat je nog je eerste verslag thuis te typen, en nu alweer je laatste verslag daar. Wat is het eigenlijk toch best snel gegaan. En gelukkig neem je het mooie weer mee hier naar toe, want we hebben eindelijk een beetje zomer hier. Nou mijn schat ik ben erg benieuwd wat je van onze Pien vind als je er weer bent, want op die leeftijd gebeurd er veel in een half jaartje. Voor nu een hele fijne reis terug, en tot woensdag. En ga maar lekker slapen int vliegtuig, want dan ben je nog een beetje fit voor je thuiskomst aan de witteveensweg. Love you!! Liefs ons